La frase

Us dic disfruteu la vida envoltats d'aquelles persones que més vulgueu i disfruteu tots els moments amb ells per que el temps passa i els moments i segons passats amb qui t'estimes no es tornen a repetir.



Salut!!! A viure la vida!!



domingo, 8 de febrero de 2009

Amen





Vaig a parlar d'una cossa inalcanzable, inamobible i increible en el centit estricte de la paraula.
Primerament parlare un poc de la vida de jesus i despres de la vida d'un els seus pastors que encara no se com donen misa i hi ha gent que va i se ho creu pero bueno cadascu es lliure de fer el que vulga.
Jesus ere el primer fill de puta del mon pero tranquils que ara donare una explicació ies que el fill d'una dona que s'ha casat en deu, te el fill en un colom(espiritu santo) i ademés en la vida terrenal esta casada amb un altre aixó no es una puta.

A més a més Jesus despres va tindre una novia puta i aquesta la van fer santa Mª Magdalena. Bueno despres de dir dos veritats ben dites vaig a fer el promés parlar dels pastors en aquest cas d'un pastor en concret.
Aci ara us penjare la noticia traduïda en el google el article us reflectira be la bona doctrina cristiana i el que diuen alguns no tots pero alguns dels que son pastors d'aquesta doctrina ahi va la noticia:
("El bisbe ultraconservador Richard Williamson va confirmar que malgrat la petició del Papa, no pensa retractar de la seva negació de l'Holocaust. El bisbe, que va posar en dubte l'existència de les càmeres de gas en els camps d'extermini nazis, es va negar a retractar malgrat l'anomenat d'atenció del Vaticà. Segons el diari alemany Spiegel, Williamson va afirmar que hauria d'estudiar les proves històriques abans de desdecir-se. "Si trobo proves, llavors rectificaré", va afirmar el bisbe. "Però tot això portarà temps", va afegir en una entrevista que el matí publicarà en la seva edició del dilluns. D'altra banda, Williamson va reiterar el seu rebuig al Concili Vaticà II i va dir que els textos que van sortir del mateix són ambigus. "Això és el que ha portat al caos teològic que tenim actualment", va dir Williamson, qui a més es va mostrar crític amb la idea de la validesa universal dels Drets Humans. "On els Drets Humans es veuen com quelcom objectiu que l'estat ha d'imposar, s'arriba sempre a una política anticristiana", va dir Williamson. Les declaracions del controvertit bisbe provocar indignació a tot el món. El Vaticà, recentment va aixecar la excomunió al bisbe integrista, que havia afirmat aquesta setmana en un comunicat que Williamson havia de "prendre distàncies de forma pública i inequívoca" respecte a les seves declaracions sobre l'Holocaust abans de ser admès en funcions episcopals a l'Església catòlica. El Papa Benet XVI va revocar la excomunió que pesava sobre Williamson i altres quatre bisbes seguidors del cismático ultraconservador Marcel Lefebvre, pocs dies després d'haver negat l'Holocaust en una entrevista amb la televisió sueca, la qual cosa va produir un gran enrenou i crítiques a tot el món a la decisió papal i la doctrina que defensen els lefebvrianos. A Alemanya, la negació de l'Holocaust és un delicte i la fiscalia de Ratisbona té per això un sumari obert en contra de Williamson.")
Amen, en fi us dic el que opine jo, primerament que deurien de sacionar-lo en preso i tot a aquest bisbe i la gent que creu disar de creure ja que la iglesia diu cose inventades del que a pasaat fa milions d'anys.
Res més, Salut per a tots!!!!!!!!



3 comentarios:

  1. Crec que cadascú pot creure en qui vulga però el que està clar que l'esglèsia és una EMPRESA-SECTA(de les més poderoses del món) que l'únic que suposadament fa és d'intermediari entre Déu i les persones.

    En fi, allà cada persona en els seus pensaments.

    Torlàaa nos vemooos! (K)

    ResponderEliminar
  2. he de dir que jesus va existir, i va ser una persona meravellosa, encara que no el vaig conèixer..., i inclús es podie considerar el primer comunista de món. el problema be quan mor, i l'esglèsia, com a intermediari (amb benefici, com anna ha dit) parla en el seu nóm, i això ja no és tan creible..., i si l'holocaist no va existir, obama és xino i jo negre con el carbó. (i tu llest... xD (sense ofendre, ke t'ho dic de cor, d'amic a amic xD))

    ResponderEliminar
  3. jajajjaajja k bona pere! tens tota la rao!en lo d k torly s tonto no clar....o si... jajaja

    ResponderEliminar