La frase

Us dic disfruteu la vida envoltats d'aquelles persones que més vulgueu i disfruteu tots els moments amb ells per que el temps passa i els moments i segons passats amb qui t'estimes no es tornen a repetir.



Salut!!! A viure la vida!!



sábado, 14 de febrero de 2009

Darwin


Avui es el 200 aniversari de darwin i en honor a ell escric diguen que encara encara en el temps que estem existeisen les teories fixistes que son les que es fonamenten en que deu ens va fer a cadascu a la seva imatge i semblança.
I encara en colegis de estats units son perseguits alguns profesors per ensenyar la teoria evolutiva. Aquesta teoria es la que va plantejar Darwin en el seu llibre mes famos" el origen de les especies".
Res més llavan dir que era un home exelent que va tindre mol de cap a l'hora de formular les seues teories i a més exposar-les ho dic per que en aquella epoca estae mol potenta l'esglesia i l'hagueren pogut penjar o qualsevol alta cosa
Res més Salut a tots!!!!

3 comentarios:

  1. Si pareix que ere intel·ligent!
    hehe

    torlàaaaaa on pares tio?

    ResponderEliminar
  2. Va estar molts anys viatjant pel món, observant les diferents espècies, relacionant-ne entre elles, buscant relació d'evolució... tot un geni!

    ResponderEliminar
  3. i el prenien com loko kuan ho va proposar...vaya...

    brujeriaaaaaaaaaaaaaaa!! jajaja

    weno besitos! gracies x la piñaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!^^

    ResponderEliminar