La frase

Us dic disfruteu la vida envoltats d'aquelles persones que més vulgueu i disfruteu tots els moments amb ells per que el temps passa i els moments i segons passats amb qui t'estimes no es tornen a repetir.



Salut!!! A viure la vida!!



martes, 24 de febrero de 2009

Metode facil per a comprar vots



Una notícia molt interessant de la cadena ser en que surt l'expert en la compravenda de vots nostre queridisimo Sr.Fabra. Be i aqui va la notícia promulgada pels mateixos del seu partit:

Carlos Fabra: "El que guanya les eleccions col loca a una infinitat de gent"

La gravació es va realitzar just abans de les eleccions municipals i autonòmiques, enmig d'una forta crisi interna del PP a Castelló per assumptes urbanístics. Carlos Fabra va haver de mediar entre els dos fronts. Ho va fer en aquests termes: "Perquè el que guanya les eleccions col loca a una infinitat de gent. I tota aquesta gent és un vot captiu. Aquest és un vot captiu. Suposa molt poder en un ajuntament, en una diputació. Jo no sé la quantitat de gent que hauré col locat en dotze anys, no ho sé. Però entre Penveta, Hospital, Institut de Promoció Ceràmica, Escola Taurina, la dipuetación, el port ... ni sé. ximpleries. ... Mare que vol entrar en el col legi de la Consolació de Burriana ... que està molt difícil ... i aquesta senyora és un vot agraït. Per tant, no cal que em estengui molt més " La Fiscalia Anticorrupció que dirigeix Antonio Salinas investiga des de l'any 2005 a Carlos Fabra. El President de la Diputació de Castelló està acusat, entre d'altres, dels presumptes delictes de suborn, tràfic d'influències i frau fiscal.

Be i aqui us deixo la gravació feta pública pels seus companys de partit:







Espere que us hage agradat i interesat el article.



Salut!!!!!



3 comentarios:

  1. Puto amo Torlà!

    Cert el article. Tots sabem els recursos que el PP utilitza per captar i conseguir vots. La gent cega que tampoc sent.

    Ja ens veem per ahí tio.

    Adéuuuu!!!

    ResponderEliminar
  2. putu fabra...!

    mataaaaooo! has ficat mal el cuenta-atras!! segons tu falten 334 dies!! xDD

    ResponderEliminar
  3. si no arribe a ser per mi..., faltarien 343 dies per a magdalena!!!!!

    ResponderEliminar