La frase

Us dic disfruteu la vida envoltats d'aquelles persones que més vulgueu i disfruteu tots els moments amb ells per que el temps passa i els moments i segons passats amb qui t'estimes no es tornen a repetir.



Salut!!! A viure la vida!!



domingo, 25 de diciembre de 2011

Homenatge a Urdangarin


Ja quasi, ni m'arrecordave que tenie un bloc, estave més abandonat que lo que esta Urdangarin actualment de la casa reial jajaja.
El ultim escrit que vaig fer va ser en homenatge al senyor Fabra i per a que ho sapieu en la actualitat estan jutgant-lo en un jutgat popular se li compliquen les coses,pobre home...
Be ficant-nos ja al terreny, tots som sabedors que per sort o per desgracia se estan destapant moltes trames de corrupció, i dic per desgracia, ja que, aço esta passant més que res per que Espanya esta a dos veles i volen que almenys, destapar algo de lo que roben la gent pública a vore si aixi jutgant-los tornen els diners i es sanetgen els conters del estat.
El senyor Urdangarin es en l'actualitat es el més comentat en l'actualitat, ja quasi tot el mon sap del que va mé o menys la seva trama, be jo nomes volie fer una aclaració, diguent el que jo crec. Urdangarin ha sigut el cap de turco, el que esta al davant es el rey que vol tindre diners per si algun dia es fet fora del país. Serie el correcte l'epoca de princeses, princeps i damiseles fa anys que s'acabat i el rei s'ha donat conter que més val que ahorre per poder alimentar a tots els seus i viure con forme estaven fins ara pero en el extranger.
Ja fa falta algo de netega, on hi ha bruticia, es passa l'escombra i on hi ha corrupció es passa la ma per a que tornen tot el robat i cap a fora ben rapit, lo millor una republica, amb llistes obertes i eliminant si pot ser gastos inutils, com les diputacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario