La frase

Us dic disfruteu la vida envoltats d'aquelles persones que més vulgueu i disfruteu tots els moments amb ells per que el temps passa i els moments i segons passats amb qui t'estimes no es tornen a repetir.



Salut!!! A viure la vida!!



miércoles, 14 de enero de 2009

Diversos tipus de deixalles

Podriem parlar dels diferents tipus de deixalles
però jo vaig a parlar d'una molt concreta
els amos del mon es a dir els nostres "amics"
els americans(ironicament) lo pitjor es que s'ho
creuen i tot que son
el cul del mon i sense ells no podrie seguir per exemple
amb l'economia i que sense ells no hauria començat el conflicte de Iraq encara estan a temps per solucionar les coses i evitar més morts encara,
amb el senyor Obama
igual es renten una mica el cap.
Avore si es així. Volem un mon net
en que ningun siga el amo de ningu
i tots siguem conciens del que fem
per a ser els amos de nosalter mateisos.





5 comentarios:

  1. Bé torlà bé! El bloc, no està gens malament enserio! :)

    ia m'aniré passant! :D

    ResponderEliminar
  2. sisisi... tensa raó..., prò..., segur que encara estem a temps de salvar a tota la gent morta el les DOS GUERRES que han hagut en Iraq? a vore si primer t'enteres un poket més de les coses, ke tot en esta vida no té solució, i que sapies que cada mort compta, i una volta mort, ja no hi ha pas enrere, el que es pot fer és evitar altres masacres com la jueva (nazis), palestina (israelins jueus neo-nazis), iraquiana (americans nazis), i més que et podrie dir...

    ResponderEliminar
  3. Ui, que directe que és en Pere...

    La mort ha sobtat en moltes cases sobretot a Gaza, però la lluita no s'atura i, per tant, les solucions encara no estan obsoletes. Això sí, les tantíssimes víctimes de la crueltat de l'imperialisme dels països que governen el món no renaixeran, però el millor homenatge que els podem retre és la victòria! ;)

    PS: Ui Torlá, veig que estudies el batxillerat social... a veure si tindrem guerra! xD És broma, és broma... jo faig el científic i sempre estem picant-nos científics amb socials, per això ho deia.

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  4. wenaas! soc oscar.
    seguim en la discussio de este mati:
    pere veg dificil q jueus neo-nazis existisqen la primera, es igual q si dius q un negre es nazi, segur q hi han pero tenen q ser tontos de la ostia perque voler la seua propia desaparicio te q ser d autentics gilipolles.
    la segona: si torla els americans son lo mes inutil q te puges tirar damun pero sense ells pot ser q no hagueres escrit aço, o ni tindries ordinador,pero sempre qeden els xinos no?
    bueno no crec q les coses canvien massa en este senyor Obama, ojala si, pero q siga per a millor, este segur q fara ben poc per la crisi ja que la seua politica no es ficarse en ple en l'economia...
    i tercera: freski di q si cientificpower! aço de que estos no saben multiplicar ni ajustar reaccions provoca conflictos!

    res mes a cuidarse i fins q mos tornem a olorar!!

    salut!

    ResponderEliminar
  5. Bueno oscar que hi hague pau i
    no fa falta q te fiques a criticar
    axina que jo llavan he dit el que pense

    ResponderEliminar