La frase

Us dic disfruteu la vida envoltats d'aquelles persones que més vulgueu i disfruteu tots els moments amb ells per que el temps passa i els moments i segons passats amb qui t'estimes no es tornen a repetir.



Salut!!! A viure la vida!!



domingo, 26 de abril de 2009

Buscant la igualtat

Ara us vaig a escriure un article sobre la igualtat de les dones, ja que he de fer un treball per a valencià espere que us agrade i opineu sobre com m'ha eixit.

Duran anys inclús segles les dones han estat subjectes als seus homes i inclús ara en la actualitat hi ha encara dones que depenen plenament dels homes i suposadament sense que ells els donen permís no poden fer el que els vinga de gust, d'això es un bon exemple la majoria de religions.

En aquestos segles la dona ha estat en un segon plànol i en els últims segles ha hagut una gran lluita per part de les dones i no de manera violenta, per que el millor exemple de lluita sense violència ha sigut i es el moviment feminista el que sense ninguna guerra ha aconseguit coses impensables en anys passats com el poder anar a votar,el poder exercitar treballs com el de camionera entre altres moltes coses aconseguides. Per que cal aclarir que sempre que volem ficar un exemple d'alguna cosa fiquem a un home, que no hi han de dones que hagen fet coses bones? es clar que si i tant que hi han.

Sempre darrere d'aquestes ha hagut un moviment contra la evolució i contra la igualtat i que tractaven les dones com si no foren persones aquest moviment d'aversió a les dones s'anomena la misogínia i ja comença quan en la bíblia, que se suposa que es el model que tenim que seguir, parla que la dona es una costella de l'home i a partir d'ella va vindre el pecat del mon. També els autors de l'antiga Grècia com Aristòtil tenien una dura critica contra les dones.

Però lo pitjor es que encara ara en els nostres temps existeixen autors que parlen mal de les dones, existeixen mal tractadors, homes que es creuen millor que les dones, treballs que es paguen millor a homens que a dones, més atur en dones etc.

Per això que encara hi ha coses per fer, coses per les quals lluitar per tal de fer un mon millor on no hi hagen diferencies entre homes i dones i totes les persones tinguem els mateixos drets i deures.

Arreveure!! Salut!!!



1 comentario: